Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Sněmovna má v každém období nějaké zákony, které jsou v různé fázi rozpracování a které čekají na schválení. Kdyby se na to měl brát ohled, nerozpustí se Sněmovna nikdy. Pokud jde o ty doprovodné zákony k Občanskému zákoníku, tam má Senát problém se změnou zdanění dividend a investičních fondů. To by se podle včerejší debaty v Událostech dalo řešit zákonnými opatřeními, takže zavedení Občanského zákoníku i s jeho doprovodnými zákony od 1.1.2014 by nemělo být ohroženo.

1 0
možnosti
ZK

Z11d24e41n83a 35K89o12č83í

22. 8. 2013 12:51

Já vám rozumím pane poslančeR^  

Prachy jsou prachy a nikdo se jich nechce lehce vzdávat!! 

A kromě toho ještě další drobné výhody tato funkce nesla, že ?

Teď ještě to nějak okecat, aby to nevypadalo, že jste tak nenasytný - ale to se vám opravdu, ale opravdu nevyvedlo :-PRv!!!!

1 0
možnosti
MP

Souhlasím s autorerm. Je velká škoda, že mnohé velmi užitečné zákony spadnou pod stůl. Levice tu vzorně dokazuje, jak jí záleží na lidech. Už se nemůže dočkat koryta. Na neschválený zákoník časem doplatí mnozí z nás, bezpochyby i ti, kterým je to dnes jedno.

1 7
možnosti

Mě by spíš zajímalo, o kterých zákonech, které spadnou pod stůl, to vlastně mluvíte a jak že levice dokazuje to, co jí podsouváte. On totiž senát o těch zákonech ještě vůbec nerozhodoval a jediné co jsem zaznamenal bylo, že to zamítnutí zákonů hystericky věštila Milka Němcová. Někteří jednodušší lidé to po ní zkrátka jen opakují a mluví jako o faktu který se už stal o věcech, které se teprve budou řešit. ;-)

5 0
možnosti
Foto

Sorry, ale právě tenhle výlev je nic jiného, než čirý populismus! Když poslanci spotřebuje 99% času a energie na to, aby spolu vůbec mohli existovat v jednom prostoru, tak jim pak sotva může ještě něco zbýt na práci. Na vámi vyjmenované zákony byste, při vaší produktivitě, potřebovali, odhadem, další dvě volební období. Takže sbohem a šáteček. Svou šanci jste, vy, verbálně odpovědní, nadobro promarnili!!!

6 0
možnosti
MC

Nejste rudý, ale bohužel ani schopný. Proto jste nemusel ani psát tuto pohřební listinu. Raději jste měl včas poradit své předsedkyni co je slušné a poctivé, aby závistiví levicoví slaboši opět neměli možnost nastoupit cestu moci a budovat zlobu a pranýř úspěchu samostatným, tvořivým a zodpovědným falešným obuškem altruismu.

3 1
možnosti
ZM

Cestr, vy se určitě považujete za schopného pravicového siláka !

0 2
možnosti
ZD

milý pane ex-poslanče...větší blábol plný rozporů jsem snad nečetl...nikoho ve svém "rozumném výjevu" nešetříte ...ale sám víte ...jak by vše bylo dobré kdyby...kdyby Vy jste sám bojoval proti korupci...kdyba Vy sám jste pracoval pro voliče ...kteří Vás volili...kdyby Vy jste sám kritizoval kroky kohokoli z bývalé koalice ...kam jistě ...pane poslanče patříte a alespoň jednou jsem někde slyšel Vaši hlasitou kritiku na jednání při Vašich koaličních kauzách...mmj jmenovat je ...tak je to na knihu...a Vy ..pane poslanče se oháníte něčím ...co jste nestihli????..to je ten vrchol drzosti a pracovitosti sedřeného koně o němž se zmínil myslím pan Nečas...asi Váš vzor...jděte někam pane poslanče s takovým lhaním...nejlépe tam...kde je teplota těla...za takovou populistickou lež a kecy Vám snad není možné popřát ani hezký den...ZD...PS...Ruda P. je rejpal...ale má to alespoň někde smysl...běžte se k němu učit...ZD;-)

12 0
možnosti
DK

D82a66v17i85d 86K50r11á88l

21. 8. 2013 10:11

to má být humoreska, vysloužile? Není moc povedená. Z tvého blogu čiší poslanecká povýšenost na sto honů. Je dobře, že sněmovna se usnesla na rozpuštění. 

A teď, když ti praskla existence, budeš se živit normální prací?

8 0
možnosti

"Považuji takové jednání sněmovny za obrovskou nezodpovědnost vůči občanům."

Jděte už prosím do p.....zádele s těmi kecy o zodpovědnosti a nezodpovědnosti vůči občanům. O ty vám nikomu nikdy nešlo a používáte tuto větičku hlavně tehdy, když si potřebujete obhájit nějaké své jednání a hlavně koryto. Umíte za ni skrýt cokoliv. Co bylo a co ne zodpovědným chováním, nechť laskavě rozhodne volič. Myslím, že vám to mnohým spočítá. Tomu vašemu obskurnímu sdružení zvanému LIDEM obzvlášť. :-P

12 2
možnosti
Foto

J82i34ř39í 98N96ě63m82e74c

21. 8. 2013 10:05

Božínku, nechat za sebou spoustu rozdělané práce, která této zemi mohla pomoct ...?

Tak milý pane poslanče, píše když tak PŘED sebou - rozdělanou práci máte před sebou a ne za sebou. ;-D

Ale teď vážně k věci.

To jste dokázal napsat bez toho, aby jste se byť jen začervenal? Tři roky jste pracoval v parlamentu 8-o

po zádech Věcí Veřejných jste vyšplhal do poslanecké sněmovny a poté přeběhl s "Píík" k LIDEM... Takový nevděk světem vládne. A oni Vás teď asi voliči nezvolí, že?! 

No chvála Bohu! ;-O;-O;-O

12 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1557x
Nezařazený poslanec ČR. Vystudoval VŠB-TU Ostrava, Ekonomickou fakultu, magisterský obor Národní hospodářství, bakalářský obor Eurospráva a obor Učitelství odborných předmětů. Pracoval jako ekonom a finanční manažer.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky