Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A víte, co mě zase uráží pane Vysloužile. Že ve vládě klidně seděla a rozhodovala ta Vaše nikým nevolená sebranka LIDEM - strana koryt a funkcí. Jaký program jste tam plnili, program VV to určitě nebyl, protože, to vám ODS a TOP 09 nedovolili. Peak přišla o všechna ministerstva,  Nečas ji potupně vyhodil po osmi dnech, sedí někde na chodbě a přesto jste tam akorát zůstali pro poslušné zvedaní pracek. Tak za jaké voliče jste tam rozhodovali? Většinou členové VV zůstali ve VV a  vás mají za ZRÁDCE jak všichni členové VV, tak jejich voliči.

1 0
možnosti
Foto

Prezident by měl nejprve 101x před notářem podepsat, že bude 101 respektovat.:-)

2 1
možnosti
Foto

Tak to prostě udělejte, jak radil exposlanec Kasal. Po nevyslovení důvěry Rusnokově vládě, nechť Sněmovna tou deklarovanou 101 většinou schválí usnesení, kterým prezidentovi doporučí (nebo jej požádá), aby premiérkou jmenoval Miroslavu Němcovou.

Tím si Sněmovna zachová tvář a zároveň to bude silný argument, který když Zeman odmítne, tak už se mu to bude velmi těžko okecávat, proč ji nejmenoval.

4 1
možnosti

pokud to odmítnete, tak prostě nebude staronová vláda v druhém pokusu o jmenování, moc se prezidentovi nedivím, že vyšel s tímto požadavkem, přebíhání a vzdání se mandátů poslanců v minulosti nedává moc jiných záruk, že nyní 101-ka skutečně existuje nehledě k tomu, že jste prostě jako poslanci Sněmovny ČR jednoduše nevěrohodní a nectící mándát poslance, pokud to úráží Váš útlocit neboco, což opravdu nechápu a Vaše nepochopitelné v případě Němcové hysterické reakce tomu napovídají, tak si počkejte na třetí pokus, bude zajímavé sledovat jestli nejprve schválite alespoň nového předsedu sněmovny

3 2
možnosti

I když mají ještě Pekárka v kriminálu,možná by se hodil i podruhé?;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS