Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Muf Puf

30. 1. 2011 9:33
Co hejtman, to katastrofa pro každý kraj!

Všude nejdříve rozfofrovali rezervy a teď brečí, že nemají prachy na důležitý věci!

0 0
možnosti

mortinel

22. 1. 2011 19:19
Koho si voliči zvolili, toho mají...

A příště to dopadne stejně... Tlupy přitroublých tkzv. obyčejných lidí budou s mastnou hubou od nejošizenějšího buřta a s oranžovým kelímkem zteplalé desítky za dvě kačky opět nadšeně tleskat svým sockomunistickým lídrům a jejich populistickým kecům o tom, že je možné rozfofrovat vše hned a teď a dluhy se neplatí... Ta samá přiblbla se pak s protaženým ksichtem vztekají, když na potřebné věci nejsou peníze... Horší je to, že na volební tupost přirudlých Lojzů doplatí i ta rozumnější část obyvatel, která sockomouše nevolí a jejich ,,hospodaření" neschvaluje... Jenže přijdou další volby a prožírací lůza opět ráda uslyší populistické žvásty od svých rudých a oranžových vůdců... Ve důsledku to dopadá tak, že čím větší je volič lempl a sockomunistický vypatlanec, tím víc si odskáče následky své volby... A dobře jim tak, za blbost se platí...:-/

0 0
možnosti

leonid123

22. 1. 2011 17:23
hloupý populista Rath

Pan Rath je prostě "ekonom"..;-D A nechápu příspěvky níže. Na státní úrovni se jedná o škrty, avšak toto není škrt, nýbrž pouze blbost neschopného hejtmana, který nejdříve udělá populistické gesto a potom zjistí, že nemá v pokladně peníze na to, aby to splnil bez obětí....Rv

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

22. 1. 2011 18:15
Re: hloupý populista Rath

Ani tohle není adekvátní, přestože to považuji za blbost. Ony to nejsou zas až tak velké peníze a jsou odebrány např. z jistých aktivit pana Bendla v Kutné Hoře ohledně průvodů, kde si za ty peníze hrál na vladaře. Takže kecáte poprvé. A podruhé kecáte proto, že ty peníze nezmizely v soukromých kapsách a užili je iti, kteří za ně opravdu byli rádi. A za třetí, ono je přece jen i pro toho občana trochu lepší, když mu to alespoň někde a některému něco málo vypomůže oproti tomu, když takový celkový obolus skutečně skončí v kapse v odkazech uvedených soukromých kapsách. Těch pžípadů a u Bendla prokazatelných, kdy pod cenou zmizely spolu se zdravotními zařízeními i lukrativní pozemky či chaty - jsou známy z veřejných zdrojů. Jinak platí totéž, co je v odpovědích sorkimu či tomu druhému nicku. Oni by rozumní lidé srovnávat měli a nevolit zásadně ty horší varianty. Fandům to vysvětlit ovšem nelze.

0 0
možnosti

Vítek Procházka

22. 1. 2011 17:22
Njn, ale tak když si lidé ve středočeském kraji volí

někoho jako je Ráth, tak nechápu čemu se diví. Alespoň doufám, že prozřou brzy. Jinak vám, ale přeju hodně štěstí v boji za spoje.

0 0
možnosti

krokodýlův smrdutý dech

24. 1. 2011 10:27
Re: Njn, ale tak když si lidé ve středočeském kraji volí

Děláte, jako kdyby socani vyhráli krajské volby jenom ve středních Čechách. Ve skutečnosti tam byl rozdíl mezi nimi a ODS nejtěsnější...

0 0
možnosti

Vasco 75

22. 1. 2011 16:09
"Vážený pane poslanče",

vaše "upřímné"  rozhořčení bych bral vážně, pokud byste vy sám nebyl poslancem za stranu podílející se přímo na vládě této země. Na téže vládě, která provedla rázné, nesmlouvavé desetiprocentní škrty veřejných financí, aniž by ji zajímaly jejich dopady na životy občanů. Vy chcete něco vyčítat jakémukoliv hejtmanovi? To myslíte vážně?! Jděte se zahrabat někam hodně hluboko a neexhibujte na blogu, pokud vám chybí alespoň trocha soudnosti.

0 0
možnosti

českej.venkovan

22. 1. 2011 16:16
Re: "Vážený pane poslanče",

...vážený pane.....snížení rozpočtu na dopravu je čistě záležitosí staupitelstva kraje....odhlasovaly ho spolu ČSSD a komnunisti.....příjem od vlády na dopravu krácen nebyl....!!!!

0 0
možnosti

jacopo25

22. 1. 2011 15:31
AROGANTNI POHLAVAR

Tento arogantni pohlavar a sobec, který jede jenom na svůj prospěch už mě leze krkem. Ta IGNORANCE, kterou předvádí, je do nebe volající. Přeji mu aby se jednou objevil někdo, kdo mu jeho egoistický hřebínek ustříhne!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

František Kolejka

22. 1. 2011 15:34
Re: AROGANTNI POHLAVAR

Tak si tu televizi zas tak k srdci neber.:-)

0 0
možnosti

František Kolejka

22. 1. 2011 15:28
Tohle nepsal ekonom.

Anebo osobní zášť byla silnější nad logikou.

0 0
možnosti

strycek-Joe GmbH

22. 1. 2011 15:10
Šetřit se musí, Vysloužile

a pokud chcete jezdit sám jako pán prázdnými autobusy, pak si je plaťte sám a ze svého, nechápu, co chcete po panu Rathovi

0 0
možnosti

českej.venkovan

22. 1. 2011 15:16
...ááááá......ehm....léčíte to nějak....?????

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

22. 1. 2011 14:50
Mimochodem

zkuste jako ekonom shrnout číselně plusy a mínusy v těch korunkách tak nějak souhrnně u toho Bendla v porovnání s tím zloduchem Rathem. Já se rozhoduji na základě těch souhrnú, Vy pane autore zcela zjevně na základě jednotlivosti. Nestudoval jste tu ekonomokiu a managment přece jen v nějaké té Plzni?

0 0
možnosti

sorki

22. 1. 2011 15:47
Re: Mimochodem

..aha, vy se rozhodujete..:-P tak nám to tady "tak nějak souhrně" napište VY..už se těším, až budete na jedné straně "shrnovat" drathovu kancelář, penězovod do rodných Hostivic, vyhozené milióny za poplatky a autobusy i pro BOHATÉ a na druhé straně jeho "šetrnost" na opravu silnic a rušení linek autobusů..tak se do toho dejte, ať se tady taky zasmějeme..;-D

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

22. 1. 2011 14:41
No byla to blbost,

takový volební slib. Přesto je Rath lepším hejtmanem než byl Bendl. Z jednoho prostého důvodu - Bendl doslova rozfofrovával veřejný majetek v daleko větším rozsahu než je cena této blbosti. Jeho "privatizace" zdravotnických zařízení s tunelingem jsou věc veřejná - pro Vás hoši zřejmě jen tak z prostého fanatismu tak trochu přehlížená, že jo. A Rathovy kutohoské aktivity Vám taky nejsou moc známy, možná ani nevíte o té hostivické kašně. To Bendl byl jinej kabrňák, ten ty veřejné prostředky jen promrhával do spřátelených soukromých kapes a za svoje vlastní prachy nebyl schopen postavit ani tu kašnu. No Vy máte svoje měřítka, já holt trochu jiná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1557x
Nezařazený poslanec ČR. Vystudoval VŠB-TU Ostrava, Ekonomickou fakultu, magisterský obor Národní hospodářství, bakalářský obor Eurospráva a obor Učitelství odborných předmětů. Pracoval jako ekonom a finanční manažer.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky