Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nottingham

22. 1. 2010 12:30
Souhlasim na pul

Souhlasim s tim, ze se musi upravit legislativa a to hodne rychle a zamezit do budoucna zdanovani prijmu v CR v zahranici. Pritvrdit zakony, aby ke zdaneni doslo okamzite u zdroje.

Nesouhlasim s danovou amnestii. Je to pro Cechy typicke. Pak budou vsichni kalkulovat s tim, ze kdyz nic nebudu platit, casem mi stejne pokuty a penale odpusti. Dle meho nazoru jde o destruktivni opatreni - hlavne co se tyka moralky.

0 0
možnosti
PN

malama99

22. 1. 2010 20:43
Re: Souhlasim na pul

Nepochopil jste to. Daňová amnestie by byla provedena pouze jednou. Poté by se již neopakovala, tudíž by nikdo s ničím nemohl kalkulovat. Těm, kdo vyvedli nějaké peníze do zahraničí, by byla dána jedna jediná možnost to napravit a peníze vrátit a dodatečně zdanit. Pokud by tuto příležitost nevyužili, pak by následovaly tvrdé postihy.

S daňovou amnestií souhlasím, česká ekonomika a stát nutně potřebují začít snižovat státní dluh, než bude pozdě. Státní bankrot nemusí být tak daleko, jak se někteří možná domnívají...

0 0
možnosti
JM

JUDr. madqwert

22. 1. 2010 9:54
souhlasim a podporuji veci verejne

R^;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1557x
Nezařazený poslanec ČR. Vystudoval VŠB-TU Ostrava, Ekonomickou fakultu, magisterský obor Národní hospodářství, bakalářský obor Eurospráva a obor Učitelství odborných předmětů. Pracoval jako ekonom a finanční manažer.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky