Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

IJNovak

13. 1. 2010 18:19
Zločin ovládá Stát ČR viz MFdnes a 4milosti pro zločince

Zločin chce rozvrat a nepokoje, v tom se nejlépe vyzná, proto se do bankrotu řítíme cíleně se státními činiteli  v čele!!!    

Řešení:  Občané proti zločinu ve státní moci!!!  Volit pouze ty, kteří se na zločinném rozhodování státu svým jednáním nepodíleli!!!!!!

0 0
možnosti
M

marav

12. 1. 2010 12:37
Nejde jen o jeden zákon

Když si vezmete všechny zákony za posledních 20 let-a podíváte se kolik z nich bylo nedlouho po jejich vstupu v účinnost novelizováno, nebo i zcela zrušeno- máte viníka legislativního marasmu hned- jsou to všichni pseudoposlanci a neumětelové,kteří seděli v PSP a snažili se předstírat práci . A světe div se- je to většina poslanců, která si v PSP válí zadky i dnes. Bez zodpovědnosti za výkon své funkce , bez kontroly docházky, s nejlevnější cestovkou za zády . ZBAVME se jich, vyměníme politickou garnituru za novou ,která snad místo politikaření bude skutečně dělat politiku -a pak se možná dočkáme zlepšení .

0 0
možnosti
B

bob3

12. 1. 2010 10:37
beznaděj....

0 0
možnosti

studánka

12. 1. 2010 9:29
Pozdě plakat nad rozlitým mlékem

Situaci je nutno okamžitě řešit, "hledat" viníka je možno až poté. Vlastně jej hledat netřeba, poněvadž viník je znám. Viníkem je ten, kdo zákon vypracoval a posléze kdo jej schválil. Nevšimne-li si nikdo z poslanců chyby v návrhu zákona, ukazuje to pouze na úroveň těchto poslanců a potažmo na úroveň politických stran, které tyto poslance navrhly. Nedovedu si totiž představit jiných 200 pracovníků, kteří odpovědně pracují, kteří by si něčeho podobného nevšimli. Všechno pramení v tom, že poslanci jsou jakkoliv nepostižitelní, stejně jako politické strany, které je navrhly a v tom, že systém přímo vybízí k lajdáckosti. Troufám si tvrdit, že poslanci návrhy zákonů vůbec nečtou a při hlasování zvedají ruce jako kašpárci , za jejichž nitě tahají představitelé politických stran, vesměs opět poslanci. Za tuto svou protistátní činnost jsou štědře odměňováni penězi občanů, což je paradox. Tedy, hlavním viníkem,nikoliv ovšem přímým je náš volební systém, který takovéto jednání umožňuje, vyvolává

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

12. 1. 2010 17:18
Re: Pozdě plakat nad rozlitým mlékem

Jistě... to je hlavní problém. Každý poslanec by měl hlasovat výhradně podle svého vědomí a svědomí.

Na nic jiného podle ústavy nesmí brát sebemenší ohled.

Bohužel politici hlasují podle toho co říkají průzkumy veřejného mínění.

Demokracie vždy fungovala tak že lidi volili své zástupce podle toho jestli se jim líbili osobní názory voleného.

V okamžiku kdy začali volby podle stran a průzkumů veřejného mínění šlo to do prčic.

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

12. 1. 2010 9:19
Třeba nás založí jeden ze 120nejbohatších,nejmocnějších

světa...zkusme poprosit pana Schwarzenberga....doboručuji sehnat knihu club bilderberg , nebo po přečtení odkazu stačí zadat Bilderberg Group - Idnes...o utajoeném setkání této gruppy. Třeba nám oni rozpočet uchrání...

http://louze.blog.cz/0809/elitari-z-bilderberg-group-ovladaji-svet

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1557x
Nezařazený poslanec ČR. Vystudoval VŠB-TU Ostrava, Ekonomickou fakultu, magisterský obor Národní hospodářství, bakalářský obor Eurospráva a obor Učitelství odborných předmětů. Pracoval jako ekonom a finanční manažer.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky